none
Micael Larsen

Micael Larsen

Lic. medicinsk och personlig tränare, hälsoinspiratör, massör & akupressör

Micke utgår från att vi är gjorda för rörelse och att rörelse bidrar till både fysisk och psykisk hälsa och välmående. Sjukdomar har ofta ett ursprung i stagnation som förbättras genom cirkulation. Rörelse har också flera positiva effekter på våra kognitiva förmågor som exempelvis, minne, kreativitet, förmågan att fokusera, samt bättre sömn och utsöndring av må-bra hormoner.

Micke ser kunden i ett holistiskt perspektiv där olika upplevelser i vardagen och balansen mellan arbete och fritid påverkar oss. Det kan handla om både yttre och inre stress, otillräcklighet, konflikter eller utmaningar i relationer. Baserat på ett inledande samtal, diverse hälsotester och en kroppsanalys erbjuder han insatser utifrån ett hälsofrämjande synsätt där våra livsstilsfaktorer som rörelse, kost, sömn och återhämtning är väsentliga. Exempel på insatser är personlig eller medicinsk träning, kostrådgivning, massage eller akupressur. I en del fall kan en kombination av dessa insatser ge bättre effekt.

Micke har arbetat som professionell tränare, akupressör, massör och hälsoinspiratör i flera år, både privat och på olika anläggningar. Han är trygg, erfaren och lugn och ger alltid relevanta förslag till insatser utifrån kundens behov tillsammans med råd och tips för att kunden själv också ska kunna göra förändringar som behövs.

På livsstilsmottagningen på Skånegatan 97 håller han också i gruppträningspass med kroppen som redskap, både inomhus och utomhus. Upplevelsebaserad träning som är rolig, utmanande och bidrar till funktionell fysik och alla kan vara med.

 

Kontakt