none

 

Yoga Nidra, online via Zoom – 19/12 kl. 10.30-11.10

Yoga Nidra hjälper kroppens egna helande förmåga att verka. Det kan översättas till Yogisk sömn och tillåter dig att slappna av helt och hållet. Yoga Nidra aktiverar stillheten inom oss som alltid finns där men som vi kan ha svårt att nå även när vi sover.
Du ligger i Savasana och lyssnar till mina instruktioner genom meditationen som är djupt avslappnande och energigivande. Du får under meditationen formulera din Sankalpa, en personlig affirmation som kan hjälpa dig på din livsväg.

Klassen är 40 min och kostar 100 kr. För dig som är patient hos någon av terapeuterna på Skånegatan 97 är det kostnadsfritt.

Hur gör du för att vara med?

  1. Mejla till fridaloyoga@gmail.com senast en timme innan klassen startar men gärna redan dagen innan eller tidigare!
  2. Swisha 100 kr till 123 577 48 49 (vill du hellre ha faktura, skickar du din fakturaadress vid anmälan). Alternativt ange namn på din terapeut vid anmälan.
  3. Jag mejlar tillbaka en länk som tar dig till min onlineyogastudio.
  4. Följ länken och logga in i god tid innan klassen startar!
    Du hamnar i ett ”väntrum” och jag släpper in dig kl 10.30. Medan du väntar kan du använda Zooms verktyg för att testa att ditt ljud fungerar.
  5. Gör i ordning en mysig plats där du befinner dig. Rulla ut yogamattan och ta gärna fram en filt, ett par kuddar eller ett bolster. Om du vill sätter du på din favorit meditationsmusik på låg volym i bakgrunden.

Varmt välkommen!