none

Med anledning av den nuvarande Corona-situationen vill vi uppdatera dig med information hur vi på Integrativ Hälsa – Skånegatan 97 agerar för att fortsätta erbjuda dig en trygg plats för vår mottagning samt om du väljer att komma hit på Yoga, Pilates eller Qigong.

Vi håller oss dagligen uppdaterade och följer gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten:

  • Inga som arbetar hos oss arbetar om hen känner sig sjuk och eller har symptom på potentiell förkylning eller influensa
  • Vi har en liten studio för fysisk aktivitet och tar endast emot små grupper så det finns gott om utrymme mellan varandra
  • Vi är restriktiva med fysisk närkontakt
  • Vi har utökat våra dagliga städrutiner med att även desinficera våra dörrhandtag och kranar regelbundet

Vad du själv kan göra:

  • Vi uppmanar dig att inte komma till vare sig behandlare eller klass om du inte känner dig fullt frisk, samt att följa de aktuella riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten i det fall att du har vistats på plats eller befunnit dig i en situation med risk för smitta. Det är heller aldrig hälsosamt att praktisera någon form av fysik aktivitet med infektion i kroppen generellt.
  • Vi rekommenderar att du tar med dig din egen matta på yogapasset.
  • Avseende lånemattor skall dessa alltid rengöras efter användning, men vi rekommenderar att du som lånar en matta även rengör den innan användning. Rengöringsmedel finns som tidigare i anslutning till lånemattorna.
  • Tvätta händerna nogsamt med tvål och vatten när du kommer till studion och även innan du lämnar. I väntrummet och i studion finns handsprit som du kan använda som komplement till den ordinarie handhygienen.

 

I en situation med en allmänt förhöjd oro i samhället ser vi värdet av att hålla en plats som vår öppen. Tillsammans kan vi med visad hänsyn och omtanke för varandras hälsa och välmående fortsätta erbjuda en trygg plats som bjuder in till fortsatt behandling, träning och avslappning både på ett fysiskt och mentalt plan.

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss på leena.k.nygren@skanegatan97.se

 

Fortsatt varmt välkommen!

/Alla vi som arbetar på Integrativ Hälsa – Skånegatan 97