none

Hyr samtalsrum eller behandlingsrum i våra fina lokaler på Södermalm i Stockholm. Vi vänder oss till dig som är läkare, psykolog, psykoterapeut, samtalsterapeut, naprapat, kiropraktor eller massör och som vill hyra ett rum i en lugn och positiv atmosfär.

Vi har olika typer av rum som dels passar till enskilda samtal, parsamtal, familjesamtal och dels ett rum med stationär eldriven behandlingsbänk för dig som utövar kroppsbehandlingar. Det finns också möjlighet att ett större rum nätverksmöten, kurser och lugnare former av träning i grupper upp till tio personer.

Hos oss har du även möjlighet att arbeta tillsammans med andra läkare, psykoterapeuter, dietister och dina patienter har möjlighet att delta i den fysiska aktiviteten vi bedriver på mottagningen.

Samtalsrummen är utrustade med pennor, kritor, skrivunderlägg och whiteboards i glas. I våra lokaler finns det alltid kaffe, te och vatten till dig och din klient. Allt ingår i rumspriset liksom fysisk aktivitet för dig själv och dina patienter.

Du kan hyra rum en eller flera stående dagar per vecka och om du vill hyra rum på helgen gör du det till rabatterat pris. Mer information om de olika rummen finns här.